Program


GardenExpo

GardenExpo

Ismerje meg a legújabb kerti bútorokat, medencéket, árnyékolókat, gépeket, kerti sütőket és kertépítési trendeket! Három teljes nap a kertek bűvöletében, izgalmas programokkal és értékes nyereményekkel március 22-23-24-én a Budapest Arénában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 24. vasárnap, 10:00

Csillapítsa kertvágyát a GardenExpón!

A tavaszi napsugarak megjelenésével felébred szívünkben a szabadságvágy. Fél lábunk már a küszöbön kívül, legszívesebben éjjel-nappal a kertben vagy a teraszon lennénk. Persze az ideális zöld oázis mindenkinek másmilyen: van, aki a nyári sütögetések vidám helyszínét vagy pihenőövezetet képzel el a kertjében, más imád a virágágyásban bíbelődni. Bármi legyen is álmai netovábbja, a GardenExpón, Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállításán biztosan talál hozzá ötleteket!

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat