Program


Gellérthegyi boszorkányos séta

Gellérthegyi boszorkányos séta

A megszokottól kicsit eltérően boszorkányos sétára indulunk a Gellérthegyen: boszorkányok, bűbájosok, vajákosok és társaik lesznek képzeletbeli kísérőink. És hogy miért pont boszorkányok? A sétán kiderül!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 12. vasárnap, 15:00

Barangolásunkat a Citadellánál lábánál kezdjük, ahonnan a panoráma ösvényen haladva végigkalauzolom a bátor csapatot a hegy történetén, legendáin. Szükségünk lesz az elemlámpáinkra, de a város fényei is csodálatos keretet biztosítanak barangolásunkhoz. Ámulj el a páratlan UNESCO világörökségi panorámán utunk során.
Találkozunk Gellérttel, megismerjük a látványos Téglás ház történetét, meditálunk egyet a Filozófusok kertjében, megtudjuk, hogy mit néz a Pest Buda szobor folyamatosan, hogy mi rejlik a talpunk alatt és megemlékezünk az Uránia csillagvizsgálókról. És lehet, hogy boszorkányokkal is találkozunk?

Bár a séta nem lesz ezoterikus jellegű, és nem is tudok varázsolni, de remélem, hogy a barangoláson hallottakkal majd sikerül elvarázsolni benneteket.

Ha van kedved, öltözz be!

A séta útvonala nem akadálymentesített, lépcsőzni is fogunk. Az útvonal egy része aszfaltozott, vagy betonozott, egy része földút.

Elemlámpa vagy fejlámpa legyen nálad! Kérlek, hogy időjárásnak megfelelően öltözködj. Sportcipő, túracipő ajánlott.

A program füstmentes, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen! Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom! A sétát rossz idő esetén is megtartom.

Tourguide készülék: A programon tourguide készüléket használunk. Amennyiben van bármilyen 3,5 jack dugós fülhallgatód (pl. telefonhoz kapott headset, vagy előző sétáról megmaradt fülhallgató), akkor légy szíves hozd magaddal a sétára és azt használd a készülékhez, így nem kell felhasználnunk egy egyszer használatos fülhallgatót és ezzel Te is hozzájárulsz a környezetünk védelméhez. Amennyiben nem tudsz magaddal hozni fülhallgatót, vagy otthon felejtetted, természetesen továbbra is tudunk neked biztosítani a készülékhez.

A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.
Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj Messengeren a facebook.com/barangolobk oldalon.
Legyél Te is Barangoló!

Egyéb díjak, melyek a helyszínen fizetendőek a részvételi díjon felül: Tourguide készülék 350 Ft/fő (a helyszínen fizetendő)

A séta időtartama kb. 2 óra

Találkozó: Budapest, 27-es busz Búsuló juhász/Citadella megállója a Móricz Zsigmond körtér felé

Térkép: https://goo.gl/maps/6eFmSBDU4WJpKyAF9

Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445

A barangolás vége a Hegyalja úton a Sánc utcánál lesz.

Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:

Adatvédelem: https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR2vAqm56B9YRv9Hg93RKQ1kCMSQL_edeFTqugXV-Tw0HOYyVNLZvwuOIww

ÁSZF: https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR0RtRXrZaNw0zH1U4wNQonBesDssZOtoH7oST_LFdKjPAsfVbLNZnvIEvk

Légy szíves olvasd el!

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat