Program


Genius loci – A római barokk építészet

Genius loci – A római barokk építészet

Ludmann Mihály művészettörténész előadás-sorozata

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 3. kedd, 18:00

Genius loci – A római barokk építészet
Ludmann Mihály művészettörténész előadás-sorozata

Róma újjáépítése már az előző évszázadban elkezdődött, azonban a legnagyobb szabású építkezések a XVII. században történtek. Új utak, terek és templomok alakították át a város szerkezetét és arculatát. A nagy feladatok sok mestert igényeltek, akik között ott voltak a kor legnagyszerűbb alkotói. Így egymás közelében láthatjuk Lorenzo Bernini klasszikus hagyományokat folytató barokk stílusát, Borromini szenvedélyes formateremtő művészetét, és Pietro da Cortona festői játékosságának építészeti megtestesülését. Ami létrehoztak, az korukban sok építész számára mintaadó volt és ma is Róma városképének emblematikus alkotásai. Képzeletbeli utazásunkon a vetített képek segítségével felkeressük a barokk építészet meghatározó alkotásait.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat