Program


Georg Friedrich Händel: Agrippina
2

Georg Friedrich Händel: Agrippina

Az Újszegedi Szabadtéri Színpadon, a liget fáinak ölelésében élvezheti majd a közönség ezt a különleges barokk operát. Izgalmas kihívás a Nero császár és édesanyja, Agrippina közti fordulatos történet bemutatása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 19. vasárnap, 21:00

Idén sem kell nélkülözniük az operarajongóknak kedvenc műfajukat, hiszen a fesztivál Händel népszerű művét, az Agrippinát tűzi műsorára. A barokk opera a laza erkölcsű Rómába vezeti a nézőket, ahol Néró és anyja cselszövéseit láthatjuk a hatalmon lévő uralkodó ellen- mindezt humoros elemekkel fűszerezve.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat