Program


Gólyakalifa

Gólyakalifa

Kettéhasadt monodráma Babits Mihály A gólyakalifa című regénye alapján
Előadás hossza: 100 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 27. szerda, 19:00

Tábory Máté élete szép, akár egy álom. Álmai valóságosak, akár az élet. Ezekben ő egy mélyszegénységben, nevelőszülőknél felnőtt fiú, aki viszont jólétről álmodik: nyaralásról, tágas lakásról, szép lányokról. Ha egyikük elalszik, a másik felébred. Az álmok emléke mindkettejüket kísérti, a két élet egyre szorosabban fonódik össze, míg már mi sem tudjuk, hogy kit látunk a színpadon, hogy mi az álom és mi a valóság, vagy hogy egyáltalán van-e értelme különválasztani a kettőt. Babits története egyszerre lélektani dráma, thriller és tanulmány a társadalmi egyenlőtlenségről, amit a mai Magyarországon értelmeztünk újra. Nem kellett messzire mennünk.

A Füge Produkció, a TITÁNium és a Miskolci Nemzeti Színház előadása.

Szereplő: PAPP ENDRE

Színpadra alkalmazta: BARCSAI BÁLINT
Rendező: BARCSAI BÁLINT, TÁRNOKI MÁRK
Díszlet, jelmez: HORVÁTH JENNY
Videó: MARUSCSÁK DÁVID
HANG: BREDÁN MÁTÉ
FÉNY: LANGÓ ÁDÁM
Súgó: ROHÁNY HANNA
Produkciós vezető: GULYÁS DÓRA
Produkciós asszisztens: TOTOBÉ ANITA

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat