Program


Aktuális előadások



„Fantasztikus élmény volt. Fájt az arcom a nevetéstől.” Orvos-Tóth Noémi (pszichológus)
„Ez az est a személyesség, a kreativitás és a humor diadala.” Török András (vademecum.hu)
„Grecsó szerencsénkre sokat beszél magáról, mert így mi is kaphatunk egy másik ember kudarcaiból és örömeiből, kérdéseiből és válaszaiból.” Sümegi Noémi (index.hu)
„Roppant szórakoztató módon tárja elénk az útját tarkító bukdácsolásokat. Engem megvett kilóra az Egy életem, várom a folytatást!” Fiala Borcsa (wmn.hu)

Az EGY ÉLETEM sorozatban híres művészek mesélnek az életükről, a számukra meghatározó pillanatokról és történetekről a Momkult színpadán. A forgatókönyvet itt valóban az élet írja.

Grecsó Krisztián napjaink talán legnépszerűbb írója. Mint minden író, személyes élményeit elsősorban a könyveibe sűríti. De nemcsak azokat, hanem bármilyen más impulzust, amit a könyv megkövetel tőle.

Ezen a jókedvű estén viszont csak magáról fog mesélni. Leginkább arról, hogyan válhatott belőle egyáltalán író. A szegvári gyerekkorról, a béna csajozásokról, a megmosolyogtató művészi kísérleteiről a néptánc, a festészet és a könnyűzene területén. Majd az első tétova irodalmi lépéseiről, amelyek lassan elvezették a Pletykaanyu kötet botrányáig. De az est folyamán szóba kerül magánélete, házassága, betegsége, lányuk örökbe fogadása és sok minden más is, ami személyiségét formálta.

Egy élete, egy halála – kiáll Önök elé és elmeséli a saját történetét.

Szereplő: Grecsó Kriszián
Rendező-producer: Lévai Balázs
Dramaturg: Gyulay Eszter
Látvány, VJ: Katona Kati
Fény: Farkas Gábor

Az előadás hossza: kb. 90 perc

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat