Program


Gyárfás Attila Trió

Gyárfás Attila Trió

A Gyárfás Attila Trió zenéjét egyrészről a szabadság és légiesség, másfelől az éles kontrasztok vagy a hosszabb lefolyású metamorfózisok egyaránt jellemzik. Előadásukban a három zenész őszinte együttjátékának jóval nagyobb szerep jut, mint egyéni zenei képességeik külön-külön való felmutatásának.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 13. csütörtök, 20:00

Gyárfás Attila Trió
Lemezbemutató

Közreműködik:

Fenyvesi Márton - gitár
Marco Zenini - nagybőgő
Gyárfás Attila - dob

A Gyárfás Attila Trió zenéjét egyrészről a szabadság és légiesség, másfelől az éles kontrasztok vagy a hosszabb lefolyású metamorfózisok egyaránt jellemzik. Előadásukban a három zenész őszinte együttjátékának jóval nagyobb szerep jut, mint egyéni zenei képességeik külön-külön való felmutatásának. Repertoárjuk megkomponált elemeit gyakran improvizált átvezetésekkel, szvit-szerűen fűzik egymáshoz koncertjeiken, egyfajta nagyobb egészet alkotva azokból.

A 2013-ban alapított zenekar tagjai a Hollandiából akkoriban hazaköltözött dobos és zeneszerző Gyárfás Attila, a rendkívül sokoldalú, Artisjus-díjas gitáros Fenyvesi Márton és a római jazz-élet egyik keresett bőgőse, Marco Zenini. Cloud Factory címmel 2018 márciusában jelent meg első lemezük a Sinistra kiadó gondozásában. A mostani koncerten Randomity címmel megjelenő az új albumukat mutatják be.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat