Program


HÁBORÚ vagy BÉKE?- a haza egy érzést jelent

HÁBORÚ vagy BÉKE?- a haza egy érzést jelent

A Háború vagy béke? című darabban egy vidéki szavazatszámlálás során szerzett élmények és tapasztalatok lettek feldolgozva egy sajátos, elképzelt szemszögből.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 7. szombat, 19:00

HÁBORÚ vagy BÉKE? - a haza egy érzést jelent
(színdarab két felvonásban)

Megismerhetjük a falu egyszerű lakóit, és a falu értelmiségét, a mindennapi problémáikat, és megalkuvásaikat. Lassacskán kirajzolódik a résztvevők elkötelezettsége, és azok ütközése.  Mindezt a pandémia idején.

Hogy néz ki egy szavazatszámlálás? Hogyan kapcsolódik egy magyarországi választás Ausztriához és Németországhoz? Hogyan kapcsolódik a mindenség almájához vagy Pilátushoz? Hogyan kapcsolódik a költészethez vagy az állatfarmhoz? Egyáltalán, hogy kapcsolódik minden a végtelenhez? Hol ér körbe a történet? Rabok legyünk vagy szabadok? Ez a kérdés válasszatok!
De a legfontosabb kérdés: mi legyen a szomszéd tehenével?

SZEREPLŐK:
Alquier Benjamin
Balassa Bálint
Balassa Zsófia
Bohus Gábor
Kucsera Viktória
Nagy Zsolt
Sebők Meliton

ÍRTA és RENDEZTE:
Balassa Bálint

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

3 Grammy-díj, 14 sorlemez, 8 koncertalbum, 3,4 millárd dalletöltés és tucatnyi világsláger – ez az 1977-ben alapított amerikai Toto rövid mérlege. A kaliforniai együttes a 70-es évek azon kevés bandái közé tartozik, amelyek kibírták a változó trendeket és stílusokat, miközben továbbra is aktuálisak és töretlenül sikeresek maradtak.

Ajánló


Minden évben felkérjük Gryllus Vilmost a Nótás Mikulás című előadás megtartására, amiben a tél és a téli ünnepek énekei szerepelnek,…

Az ország egyik első számú koncertzenekara, az összetéveszthetetlen zenei hangzású Quimby 33 év után sem hagy fel a kísérletezéssel.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat