Program


Hahó Együttes

Hahó Együttes

Zene-móka, játszva tanulás kicsiknek és nagyoknak- öko-tudatosan!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 11. vasárnap, 11:00

HAHÓ EGYÜTTES

Zene-móka, játszva tanulás kicsiknek és nagyoknak- öko-tudatosan! A 2010-ben alakult együttes interaktív koncertjein a gyerekeknek a dalok közti játékos, rávezető beszélgetések során lehetőségük van kifejteni az elhangzottakkal kapcsolatos véleményüket, így személyes élménnyé válik a program során érintett kérdések megoldásának fontossága. A foglalkozások során megszerzett tudásukkal később az elsődleges közösségükben, óvodai, iskolai kortársaikat, sőt még a testvéreikre, a szüleikre és a nagyszüleikre is hatással lehetnek, így válik az együttes küldetése több generációra ható környezettudatos neveléssé. Érdemes tehát figyelni jelenlévő kísérőknek is: a foglalkozás közös élménye lehetőséget teremt arra, hogy később a dalban hallott fordulat felidézésével hívjuk fel gyermek figyelmét egy éppen elénk kerülő problémára.

A zenekar 2018-as lemeze, a Tyúkhúr napjaink magyar slágereinek (30y, Quimby, Honeybeast, Supernem, Ocho Macho, Lackfi János, Maszkura és a Tücsökraj, Konyha, Marge, Belmondo) gyerekbarát verzióit tartalmazza.

Jegy | elővételben november 10-ig 1200 Ft, a koncert napján 1500 Ft

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat