Program


Hajós városnézés kézműves sörkóstolással /Craft Beer Cruise
5

Hajós városnézés kézműves sörkóstolással /Craft Beer Cruise

Ismerd meg a hazai készítésű kézműves sörök széles palettáját egy felejthetetlen esti hajós városnézés keretében. A valóban különleges városnéző élményt az 5 gondosan összeválogatott sörnevezetesség garantálja, melyek mindegyikéből 1dl kóstolót kínálunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 30. szombat, 22:00

Hajós városnézés kézműves sörkóstolással és élő zenével /Craft Beer Cruise

Ismerd meg a hazai készítésű kézműves sörök széles palettáját egy felejthetetlen esti hajós városnézés keretében. A kétórás körút során a város legszebb látványosságait csodálhatod meg egy Dunai hajó fedélzetéről, miközben a személyzet bevezet téged a sörkóstolás rejtelmeibe, az ország legkedveltebb sörfőzdéinek 5 különlegessége által. A város első sörkóstoló hajótúrája egyedi élményt nyújt a témában jártas sörszakértőknek és a kézműves sörökkel közelebbi ismeretségre vágyó laikusoknak egyaránt.

A valóban különleges városnéző élményt az 5 gondosan összeválogatott sörnevezetesség garantálja, melyek mindegyikéből 1dl kóstolót kínálunk. A sörkóstoló élmény a megfelelő ízérzet érdekében a lágyabb söröktől a markánsabb aromák felé halad, így a könnyed világos söröktől észrevétlenül jutunk el a markáns, szinte fekete színű porterig.

Csodáld meg Budapest világörökség részévé nyilvánított panorámáját a hajó nyitott fedélzetéről, vagy helyezd magad kényelembe a klimatizált, vagy fűtött hajóbelsőben és élvezd a látványt új kedvenced társaságában!

Szomjas maradtál?
A hajó bárjánál elérhető teljes sörkínálatunk, ha nem tudtál velük betelni a kóstoló során.

A program tartalmazza:
- Élőzene (19:00 és 22:00 órás hajókon)
-  Hajókirándulás
-  5 fajta megkóstolható sör

Indulási időpontok:
- A hajókirándulás 19:00/22.00 órakor kezdődik. (A téli szezonban csak a 19 órás hajónk indul, december 24,25 és 30-án pedig a 22:00 órás hajóink is indulnak).

A program hossza:
- 90 vagy 120 perc (a 19 órakor induló hajó esetében)

Találkozó pont:
- Az érkezés időpontja: 18:30/21:30 órakor.

Találkozó helye:
Akadémia 3-as kikötő Budapest, Id. Antall József rkp., 1051 Hungary (Gróf Széchenyi Hajó)
Kérjük, hogy érkezzen a megjelölt helyre legkésőbb 30 perccel a program kezdete előtt.

Jó tudni indulás előtt
szeptember 1-től:
A kihajózás 19:30-kor kezdődik.
A beszállás már 18:30-tól lehetséges.

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat