Program


Harag Anita-est / LISZT ÜNNEP 2021

Harag Anita-est / LISZT ÜNNEP 2021

Nem túlzás kijelenteni, hogy az utóbbi évek leglátványosabb, legsikeresebb pályakezdése az Harag Anitáé: debütáló novelláskötetét Petri György- és Margó-díjjal, valamint Horváth Péter Irodalmi Ösztöndíjjal ismerték el.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 13. szerda, 20:00

Harag Anita-est / LISZT ÜNNEP 2021

Közreműködik: Menczel Andrea – próza, Juhász Gábor – gitár

Műsorvezető: Jánossy Lajos
Rendező: Balog József

A Magvető által kiadott, Évszakhoz képest hűvösebb című kötettel Harag Anita az újhullám meghatározó képviselőjeként robbant be a magyar irodalomba – eredeti nyelvi invenciójával, gördülékeny történetszövésével, formai magabiztosságával egy csapásra elnyerte az olvasók és a kritikusok rokonszenvét is.

Harag Anita indulásában nyoma sincs a pályakezdők botladozásainak, elbeszéléseivel máris saját, hasonlíthatatlan írói világot tudott felépíteni. Ahogy Tóth Krisztina írja: „Az eddig általam olvasott Harag Anita-írások egyik legjellemzőbb vonása ez a lendületes, merész tömörítés. Nincs semmi felvezetés, bedobja az olvasót a történetbe, és nemigen ad támpontokat. Semmi manír, csak rezignált figyelem és váratlan nézőpontváltások.” Kitűnő író, megnyerő személyiség – élmény lesz találkozni vele.

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

zenés átirat két részben

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat