Program


Három kívánság - Magyar népmese - bábszínház
2

Három kívánság - Magyar népmese - bábszínház

Három kívánság - magyar népmese
bábszínház
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 6. szombat, 10:00

Az Egri Babszem Jankó Gyermekszínház előadásában nézhetjük meg ezt a humoros és tanulságokkal teli magyar népmesét, sok muzsikával.

Szegény Jóska! Szegény Terka! Épp csak hogy összeházasodtak, máris meggyűlik a bajuk a sorssal!
Fedél még csak-csak akad a fejük fölé, ám eledel már annál kevesebb a tányérjukba. Hiába dolgoznak szorgosan, éjt nappallá téve, csupán száraz kenyéren és vízen tengődnek nap, mint nap. Így aztán nem is csoda, hogy Terka nem hisz a fülének, mikor egy kedves öreg boszorka megajándékozza három kívánsággal. Mikor aztán felsóhajt, hogy „Bárcsak egy szál kolbászom lenne vacsorára!”, szeme-szája eláll az ámulattól… A tűzhely felett, hipp-hopp, egy gusztusos kolbász lengedez! Mégsem tréfált az az anyóka… de mi legyen a másik két kívánság? Ez maradjon titok… legalábbis az előadás feléig! Mindenesetre annyi még elmondható, hogy bármilyen gusztusos egy kolbász, bizony igen bosszantó lehet… az ember orrára nőve!

Az előadást óvodás és kisiskolás korú gyermekek részére ajánljuk.

Ajánlatunk


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Ajánló


A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat