Program


Hatszemközt - Beszélgetés színházról és zenéről

Hatszemközt - Beszélgetés színházról és zenéről

Simon Izabella és Várjon Dénes 2019-ben is nagy izgalommal kutatja a társművészetek közti kapcsolódásokat, melyre a Zeneakadémia kávézójában megrendezett hagyományos beszélgetés minden évben kiváló terepet biztosít. Idén az Örkény István Színház igazgatója, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész és rendező, Mácsai Pál lesz a művészeti vezetők vendége.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 17. vasárnap, 17:00

Puccini: Krizantémok

Házigazda: Simon Izabella és Várjon Dénes
Vendég: Mácsai Pál
Kuss Quartet: Jana Kuss, Oliver Wille (hegedű); William Coleman (brácsa); Mikayel Hakhnazaryan (cselló)

Emlék, éjszaka, fantázia, bolyongás, hold, éjfél – az idei kamara.hu koncertjeinek címei, egyúttal kimeríthetetlen témák, legyen szó zenéről, irodalomról vagy színházról. Pláne, ha kiegészítjük az utazás, a vágyódás, a nosztalgia és a halál szavakkal, melyek a fesztivál műsorait leginkább összekötik Szerb Antal regényével, az Utas és holdvilággal. Simon Izabella és Várjon Dénes 2019-ben is nagy izgalommal kutatja a társművészetek közti kapcsolódásokat, melyre a Zeneakadémia kávézójában megrendezett hagyományos beszélgetés minden évben kiváló terepet biztosít. Idén az Örkény István Színház igazgatója, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész és rendező, Mácsai Pál lesz a művészeti vezetők vendége, aki festő édesapjának és zenetudós testvérének köszönhetően családon belül szívhatta magába a társművészetek szépségeit. A regényről, zenéről és színházról szóló beszélgetést a Kuss Quartet játéka egészíti ki, akik Puccini korai vonósnégyesét, a Krizantémokat szólaltatják meg.

Tisztelt Közönségünk! A fokozott érdeklődésre való tekintettel a Hatszemközt – Beszélgetés színházról és zenéről című eseményünket a Solti Teremben rendezzük meg. A már korábban megvásárolt jegyek érvényesek az előadásra.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat