Program


HAVASI Pure Piano

HAVASI Pure Piano

Csak a zongora
A Pure Piano koncerteken a zeneszerző azt mutatja be, hogy egyetlen művész és egyetlen zongora a 21. században is elegendő ahhoz, hogy napjaink közönségét mélyen meglepje, lenyűgözze és szórakoztassa.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 24. szombat, 20:00

A különleges zongorakoncertek hatalmas sikert arattak a teltházas Sydney-i Operaházban és a londoni Barbican Centerben, a Pure Piano koncert idén bemutatásra kerül Bécsben, Berlinben, Münchenben és New York-ban is.

Lebilincselő koncertélmény

A zeneszerző-zongoraművész a zenei tételek előtt beavatja a közönséget a művek keletkezésének hátterébe, és a hozzájuk kapcsolódó történetekbe, egy igazán bensőséges hangulatot teremtve, amelyet a műsorhoz külön létrehozott digitális fény- és látványvilág tesz teljessé.
A koncerteken maga a hangszer is kuriózum lesz: Havasi Balázs a személyesen részére gyártott Bösendorfer Imperialon játszik. A zeneszerető közönség megcsodálhatja azt az egyedülálló hangzást és atmoszférát, amivel ez a különleges hangversenyzongora megtölti a termet.

10 éves a HAVASI Symphonic

A jubileum alkalmából a legnépszerűbb szimfonikus tételek forrását is bemutatja a zeneszerző, abban a változatlan formában, ahogy 10-15 évvel ezelőtt megkomponálta azokat egyetlen zongorára.

A legújabb tételek

Az év első negyedéve mindig a legtermékenyebb időszak Havasi életében. Ilyenkor komponálja a legtöbb új zeneművet, és ezeket az újdonságokat a Pure Piano koncertjein mutatja be először közönség előtt.
Ezért Tokajban olyan tételek is elhangzanak majd, amelyek az Aréna-show műsorokban nem, vagy csak 2-3 év múlva kerülnek előadásra.
Ha szeretne részese lenni az egyszeri és megismételhetetlen koncertélménynek, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel érdemes időben lefoglalni a jegyeket.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat