Program


Házikó
6

Házikó

Ha csendben figyelünk, talán megtudhatjuk mitől olyan csinos a süni tüskés háta, miért van szüksége egy mókusnak seprűre, illetve fény derülhet arra is, hogy a madarak bizony nagyon szeretnek focizni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 26. kedd, 10:01

HÁZIKÓ – az erdő szélén

Az erdő apró állatai egész nap csak gyűjtögetnek. Vagy alszanak. Vagy kergetőznek. De ha csendben figyelünk, talán megtudhatjuk mitől olyan csinos a süni tüskés háta, miért van szüksége egy mókusnak seprűre, illetve fény derülhet arra is, hogy a madarak bizony nagyon szeretnek focizni.

Író és rendező, előadja: Soó Gyöngyvér

BEMUTATÓ: 2021. szeptember 26.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat