Program


HELKA ÉS KELÉN - Szilas Miklós

HELKA ÉS KELÉN - Szilas Miklós

Mesés zenejáték

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 11. vasárnap, 11:00

Tudjátok, hogyan és miből született a Balaton a legenda szerint? Hallottátok már a szépséges és kedves Helka királylány és a bátor, becsületes Kelén történetét? Ismeritek a Balaton egyszerre jóságos és félelmetes kígyóhajú tündérét, Siót? Találkoztatok már Rohan herceg hírével? Ha még nem, hát itt a legjobb alkalom! Ha már igen, hát így még biztosan nem.

Szilas Miklós varázslatos kirándulásra hív benneteket a Balaton mesevilágába, hogy megismerkedhessetek a tó születésének legendájával és a híres szerelmesek történetével.

Írta és játssza: Szilas Miklós

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat