Program


Helyettem élsz

Helyettem élsz

Molnár Irénke ma ünnepségre készül! Molnár Irénke sütője elromlott, pedig tortát kellene sütnie. Molnár Irénke rántott húst és kétféle salátát készített.Molnár Irénke fia ma harminc éves! Molnár Irénke nagyon izgatott, mert nagy ajándékkal készült és alig várja, hogy odaadhassa a fiának.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 9. hétfő, 19:30

Helyettem élsz

Molnár Irénke egy egyszerű anya, aki amellett, hogy nevelte fiát és mostohalányát, még anyósnak is igyekezett a legjobb lenni.

„Nagy, szerető családról álmodoztam. Egy családról, akikre vigyázhatok, és akikről gondoskodhatok. És gondoskodtam is! Nem mondom, hibáztam, nem is egyszer. Lehettem volna jobb anya, jobb feleség. Jobb ember. Megértőbb. De mindig a legjobb meggyőződésem szerint cselekedtem. Lehet, hogy ez kevés volt. Egy pillanatig sem bánok semmit. Semmit, amit tettem.”

Molnár Irénke ma ünnepségre készül! Molnár Irénke sütője elromlott, pedig tortát kellene sütnie. Molnár Irénke rántott húst és kétféle salátát készített.Molnár Irénke fia ma harminc éves! Molnár Irénke nagyon izgatott, mert nagy ajándékkal készült és alig várja, hogy odaadhassa a fiának. Molnár Irénke titkol valamit.

Játssza: Manyasz Erika
Írta: "Janox"
Színpadra alkalmazta és rendezte: Bora Levente

Az előadás 16 éven aluliaknak nem ajánlott.
Az előadás időtartama: 50 perc

Az előadás a "Köszönjük, Magyarország!" programban valósul meg.

Ajánlatunk


Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó barát először jár vidéken, mégpedig a varázslatos titkokat rejtő Kis-Balaton mellett. Eleinte minden idegen a számukra, de Matula bácsi – aki kicsit olyan, mintha mindannyiunk nagypapája volna – megismerteti őket a táj titkaival, a végtelen nádas különleges állataival és növényeivel, a vidéki élet szépségeivel.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat