Program


Hiatus Kaiyote / LISZT ÜNNEP 2022

Hiatus Kaiyote / LISZT ÜNNEP 2022

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 16. vasárnap, 20:00

Az együttes tagjai: Nai Palm – ének, gitár, Paul Bender – basszusgitár, Simon Mavin – billentyűs hangszerek, Perrin Moss – dob

 

A 2011-ben létrejött Hiatus Kaiyote zenéje a neosoul és a jazz-funk határmezsgyéjén mozog, saját bevallásuk szerint műfajok mentén nem is határozható meg egykönnyen, sokkal inkább magával ragadó élmény, egyfajta utazás. Az ausztrál együttes frontembere az énekes-gitáros Nai Palm, aki nemcsak excentrikus megjelenésével, hanem különleges énekstílusával és egyéni hangszínével is magára vonja a közönség figyelmét. A nemzetközi áttörést a 2015-ös Choose Your Weapon című album hozta el a zenekar számára, a lemez Breathing Underwater című dala a legjobb R&B-előadás kategóriájában Grammy-jelölést kapott.

A formáció egy hosszabb kényszerszünet után 2021-ben új stúdióalbummal rukkolt elő: a Mood Valiant részben Nai Palm életének azt az időszakát dolgozza fel, melyet elsősorban a veszteségek és a betegségével való küzdelem jellemzett, de a legjobb progresszív R&B-album kategóriában Grammyre jelölt zenei anyag a pandémia egyénre gyakorolt hatásaira is reflektál.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat