Program


Hókirálynő Meseszínpad: HÓKIRÁLYNŐ

Hókirálynő Meseszínpad: HÓKIRÁLYNŐ

Hókirálynő Meseszínpad: HÓKIRÁLYNŐ
2019. január 20. vasárnap 10 óra
Írta: Andersen meséje nyomán J. Schwarcz
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 20. vasárnap, 10:00

Kei és Gerda a két kis árva, vidáman játszanak a jó meleg padlásszobában, ahol a Nagymama csodálatos rózsafája nyílik télvíz idején. Barátjuk, a Mesemondó meglátogatja őket. Egy idegen kopogtat az ajtón, hogy megvásárolja tőlük a rózsafát. A Nagymama elküldi, s a hirtelen kerekedett hóviharból egyszer csak a Hókirálynő lép a szobába...
A bátor kisfiú megcsókolja őt, s szíve jéggé dermed. Gerda elhatározza, hogy kiszabadítja testvérét a királynő rabságából.
Vándorlása során IX. Kelemen palotájába téved, ahonnan a hercegi pár és a Mesemondó segítségével sikerül elmenekülnie a gonosz Tanácsnok és az álnok király elől.
Sajnos, nem jut messzire, mert a közeli rablótanya lakói felfedezik az aranyhintót, s elfogják a Gerdát. A rablókislány hosszas könyörgés után elengedi őt, és a rénszarvassal együtt eljut a hó és a jég birodalmába. A jégpalotában megtalálja Keit, aki már egészen jéggé fagyott. Miután megcsókolja, a kisfiú szíve felmelegszik, s visszatér belé az élet.
A búslakodó Nagymama legnagyobb örömére hazatérnek, s a varázslatos rózsák újra kivirulnak. A Hókirálynő és a Tanácsnoka megszégyenülve menekülnek, mert a szeretet minden gonoszságot legyőz.

Szereposztás:

Gerda:    Dézsi Éva Darinka
Kei, a testvére:    Cseh Adrienn
Nagymama:    Garami Mónika
Mesemondó:    Boronyák Gergely
Hókirálynő:    Füzesi Klára
Jégminiszter:    Dorner Gyula
XIII. Kelemen:    Rékai Nándor
Elza, a leánya:    Nagy Gabriella
Klausz:    Budai Márton
Rabló mama:    Füzesi Klára
Rabló kislány:    Papp Gabriella

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat