Program


HOLDVILÁGOS ÉJSZAKÁN operett - opera gála

HOLDVILÁGOS ÉJSZAKÁN operett - opera gála

2023. július 07. 21.00
esőnap: 2023. július 08.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 7. péntek, 21:00

Holdvilágos éjszakán
operett-opera gála
a Szegedi Szabadtéri Játékok bemutatója

A Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri előadássorozata július 7-én veszi kezdetét, a Szabadtéri Játékok saját bemutatójaként színre kerülő exkluzív operett- és opera gálával. A Holdvilágos éjszakán című, nagyszabású esten színpadra kerülnek a magyar és nemzetközi operairodalom legszebb áriái és a közönség kedvenc operettslágerei. A csodaszép dallamok a szegedi nézők számára ismerős és világszerte elismert énekművészek előadásában szólalnak meg.

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat