Program


Hollerung 70

Hollerung 70

Hollerung 70

Kodály: Psalmus Hungaricus
Mahler: I. szimfónia

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 15. vasárnap, 19:30

Horváth István – tenor

Budapesti Akadémiai Kórustársaság

Budafoki Dohnányi Zenekar

Vezényel: Hollerung Gábor

A mai estén karmesterünk, Hollerung Gábor hetvenedik születésnapját ünnepeljük. A koncerten elhangzó két zenemű a karmester választása, mely azon túl, hogy fontos szerepet játszott az életében, tükrözi mindazt, amit egy ilyen emelkedett alkalommal érdemesnek és fontosnak tart előadni. 

Hollerung Gábor igazi közönségkedvenc. 2024-ben klasszikus zenészek közül elsőként nyerte el a Prima Primissima közönségdíját. Életét a mai napig a zene megszerettetésének szenteli, missziója, hogy a klasszikus zenét minden korosztály és társadalmi réteg számára befogadhatóvá és élvezhetővé tegye.

A koncerten két olyan együttes lép fel, melyeket Hollerung Gábor több mint harminc éve vezet, így a koncert ennek a több évtizedes együttműködésnek a tanúsága.

 

Ajánlatunk


Tegyük fel, hogy megcsalt a férjem – mit teszek én? Sírok, válok, vagy bosszút állok? Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze ágába nem jut megcsalni a férjét – és az elvét tartja mindaddig, amíg a férje őt meg nem csalja. Viszont, ha ez megtörténne, arra is felkészül: talonban tartja a jóképű Babillont, hogy ha kell, legyen kivel bosszút állni… A hülyéje őrült és szerelmes bohózat – tökéletes nevettető kikapcsolódás szerelmeseknek, friss házasoknak, és hűtlenséget tervezőknek. Megszállott nőcsábászok és bosszúálló feleségek a Thália Színház Nagyszínpadán.

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Budafoki Dohnányi Zenekar Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó) vezényel: Hollerung Gábor

24 évet vártunk rá! Claudio Constantini és szimfonikus zenekara előadásában. Erkel színház – 2025. április 26.

Erre a koncertre nem kell kiöltözni, nem tart órákig, cserébe barátságos és közvetlen a hangulat, amit még oldottabbá tesznek Fischer…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat