Program


HOMONNAY ZSOLT ZONGORÁS KONCERTJE

HOMONNAY ZSOLT ZONGORÁS KONCERTJE

Művészetek Háza Gödöllő
Királyi Váró
Esemény kezdése: 2019. 12. 16. (hétfő) 19.00
60 perc szünet nélkül

A karakteres hangú, sármos színész-énekes generációjának egyik legnépszerűbb művésze, aki a musical és operett műfaji kötöttségei ellenére is a lehető legszélesebb szerepkörökben mutatja meg színészi képességeit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 16. hétfő, 19:00

A kaposvári születésű művész pályafutása a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban indult, ahol stúdiósként kezdte el tanulni a színészmesterséget. 1993-ban Szinetár Miklós vette fel operett-musical osztályába. Diploma után számos vidéki és budapesti színház zenés produkciójában kapott kiemelt szerepeket. A változatos színházi munka kiváló iskolának bizonyult és a legjobb irányba formálta Zsolt adottságait, olyannyira, hogy alakításainak elismeréseként 2000-ben a szakmai zsűri neki ítélte az Év Bonvivánja díjat. Ugyanebben az évben meghívást kapott Berlinbe, ahol a Notre Dames-i toronyőr világpremierjén a komoly kihívásnak számító Quasimodo, illetve a szerelmes Phoebus szerepét alakította.

Hazatérése óta állandó szereplője a Budapesti Operettszínház legnépszerűbb produkcióinak és számos vidéki színházban is szerepel. 2011/2012-es évadban ő nyerte el az Év musical színésze címet. 2014/2015-ös évadban táncos komikus szerepben is bemutatkozott, mellyel nagy sikert aratott az Én és a kisöcsém című operettben, majd a 2015/2016-os évadban Borisz szerepét játssza A chicagói hercegnő című darabban. 

2016-ban Magyarország egyik legnézettebb műsorának, a Sztárban Sztár IV. évadának egyik versenyzője volt.

 

Énekesi pályája 2005-ben az Adagio együttes alapításával indult. A széles rajongótábornak örvendő formáció három albuma platina- egy pedig aranylemez lett. Volt feleségével, Polyák Lillával eddig két közös albumot adtak ki: a Ketten 2009-ben, a Két szív 2010-ben jelent meg. 

Zsolt zenei érzékenységét a dalszövegírásban és -fordításban is hasznosítja. Több magyar slágert jegyez szövegíróként, valamint számos népszerű külföldi dal szövegének fordítója.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

bohózat két felvonásban

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat