Program


Honeybeast

Honeybeast

HoneyBeast Cirkusz Turné
Vendég: Paulina

A Honeybeast koncertje Paulinával, az X-Faktor versenyzőjével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 25. péntek, 19:00

A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadára, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével vagy akár a kortárs tánccal ötvözve képes új minőséget teremteni, ezzel szélesítve a szórakoztatónak mondott műfaj határait. A Symphoney és a Legyen tánc! turné, a zenekar klasszikus zenészekkel ill. a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével színpadra álmodott valamennyi előadása teltházak előtt bizonyította, hogy a Honeybeast mára a honi könnyűzenei színtér legfontosabb zenekarai közé emelkedett.

Az idei turnén a színpadon most csak a Honeybeast áll majd a reflektorfényben és a már megszokott, lenyűgöző színpadi látvány mellett, ezúttal önálló koncerteket ad. A jól ismert dalok így puszta valójukban mutatják meg, hogy a Honeybeast fanyar humorú popzenéje egyszerre lehet szelíd és felkavaró, fegyelmezett és játékos vagy színesen harsány, akár a cirkusz.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat