Program


Honeybeast koncert

Honeybeast koncert

Honeybeast a 100 éves Városmajori Szabadtéri Színpadon! Idén nyáron hazánk egyik legkedveltebb zenekara érkezik hozzánk: a platina – és háromszoros aranylemezes, magyar akusztikus együttes először lép fel nálunk július 30-án!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 30. szombat, 20:00

Honeybeast a 100 éves Városmajori Szabadtéri Színpadon! Idén nyáron hazánk egyik legkedveltebb zenekara érkezik hozzánk: a platina – és háromszoros aranylemezes, magyar akusztikus együttes először lép fel nálunk július 30-án!

Nem egészen 92 évvel azután, hogy az első képkockák leperegtek a városmajori Filmszínházban, két kerülettel arrébb, a Dal cimű műsorban, először szólalt meg a Legnagyobb Hős, a Honeybeast legelső slágere, amellyel egy ország ismerte meg a Tarján Zsófi vezette zenekart.

Az azóta eltelt nyolc évben a Honeybeast olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadára, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével vagy akár a kortárs tánccal ötvözve is képes új minőséget teremteni, ezzel szélesítve a szórakoztatónak mondott műfaj határait. A Symphoney és a Legyen tánc! turné a zenekar klasszikus zenészekkel ill. a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével színpadra álmodott valamennyi előadása teltházak előtt bizonyította, hogy a Honeybeast mára a honi könnyűzenei színtér legfontosabb zenekarai közé emelkedett.

100 évvel az első mozivetítés után, 2022. július 30-án este, a Legnagyobb hős, természetesen az alkalomhoz illő öltözetben és további remek dalok kíséretében a Városmajori Szabadtéri Színpadra érkezik, hogy megmutassa, a Honeybeast fanyar humorú popzenéje egyszerre lehet szelíd és felkavaró, megrázó és felemelő, fegyelmezett és játékos vagy színesen harsány, akár az elmúlt 100 esztendő.

Jelen felállásban a zenekar 2011-től működik, bár történetét – némileg eltérő formációban és néven – 2005-ig vezeti vissza, amikor is egy baráti társaság révén megalakult Szegeden.

2020 tavaszán debütált a Honeybeast legújabb albuma, az „Ego”, rajta olyan közreműködőkkel, mint Palya Bea, Gerendás Dani és Fura Csé.

 

Közreműködők

Zenekari tagok:

Tarján Zsófia – ének
Bencsik-Kovács Zoltán – dalszerzés, gitár
Tatár Árpád – gitár
Lázár Tibor – basszusgitár
Kovács Tamás – dob
Kővágó Zsolt – billentyűk, vokál

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat