Program


HORGAS ESZTER - A SZERELMES CHAGALL

HORGAS ESZTER - A SZERELMES CHAGALL

Horgas Eszter, fuvolaművész minden évben új és izgalmas zenei crossover előadással lepi meg közönségét. Műfaji határok nélkül hozza létre produkcióit, most Marc Chagall, festőművész ihlette meg. A mester életútját követve orosz, zsidó, francia, amerikai klasszikus és jazz zeneművekből válogatott, bravúros feldolgozásokat hallhat a közönség.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A SZERELMES CHAGALL
HORGAS ESZTER KONCERTJE

Horgas Eszter, fuvolaművész minden évben új és izgalmas zenei crossover előadással lepi meg közönségét. Műfaji határok nélkül hozza létre produkcióit, 2019-ben azonban a tőle megszokottnál is különlegesebb estet álmodott meg!
A múlt század legnépszerűbb újítói közül az egyik legegyedibb, Marc Chagall, festőművész ihlette meg. A 97 évet élt zseni képei, hite, szerelme, élettörténete óriási lehetőséget kínáltak számára egy izgalmas, megható, fülbemászó és szívbe markoló est létrehozására.
A mester életútját követve orosz, zsidó, francia, amerikai klasszikus és jazz zeneművekből válogatott, bravúros feldolgozásokat hallhat a közönség. Az est különlegessége hogy Chagall szerepében Széplaky Géza színművésszel találkozhatnak a nézők.

Közreműködők:

Lőwenberg Dániel – zongora 

Class Jazz Band (Dajka Krisztián – gitár, Hárs Viktor – basszus, Kaszás Péter – dob, Pusztai Csaba – ütőhangszerek, Révész Richárd – zongora)   

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat