Program


Hoxton Special koncert

Hoxton Special koncert

A zenekar tagjai több mint 20 éve zenélnek együtt, Paizs Attila, dobos a jazz tanszak növendéke volt, Pálincsár Zsolt basszusgitáros és Zádori Zoltán énekes, gitáros autodidakta zenészek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 28. csütörtök, 20:00

A Hoxton Special blues trio egy cornwalli szörfös büféről kapta a nevét és, bár brit ihletettségű névválasztás, a zenekari tagok szenvedélye mégiscsak az, hogy az újvilági fekete zene hőskorából mentsenek át dalokat a mai közönség számára. BB és Freddie King dalai, funky, rythm & blues és néhol soul zenével fűszerezve – erre számíthat a közönség a Hoxton Special koncertjén.

 

Ajánlatunk


A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat