Program


Hungarikum Gálakoncert

Hungarikum Gálakoncert

AZ ESEMÉNY VÉDETTSÉGI KÁRTYÁVAL LÁTOGATHATÓ.

Az Operettissima szervezésében megvalósuló Hungarikum Gálakoncert az előadóművészet szemüvegén keresztül, annak lehetőségei, különlegességei és sajátosságai segítségével mutatja be nemzeti értékeinket, tradícióinkat, büszkeségeinket: hungarikumainkat.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 7. kedd, 20:00

 

A hangverseny öt oszlop – a népzene, az operett, az opera, a magyar nóta és a világzene – köré épül, és vezet végig minket egy egészestés utazás keretében a több mint ezeréves kultúránk történelmén. A Hungarikum Gálakoncert fellépői a négy műfaj legnépszerűbb, elismert képviselői, műsoruk pedig az öt művészeti ágazat esszenciáját öleli fel. A több mint 100 színpadi közreműködőt felvonultató koncert látványvilága megidézi kulturális tradícióinkat, képzőművészeti, épített és innovációs értékeinket. A hangversenyt kiegészíti egy utazókiállítás, amely szintén arra hivatott, hogy közelebb hozza a magyar kultúra bástyáit a befogadókhoz.


Fellépnek:
Bangó Margit, Fischl Mónika, Kállay Bori, Miklósa Erika, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Herczku Ági, Boncsér Gergely, Laki Péter, Molnár Levente, Haja Zsolt, Jávorkai Brothers, Nikola Parov, Magyar Állami Népi Együttes és a Táncverzum táncművészei, Pálházi Bence Bandája, Vadász Károly és Zenekara, Szegedi Szimfonikus Zenekar.


A Szeged-Csanádi Egyházmegye a jegybevételt jótékony célra, a GEMMA Központ támogatására ajánlja fel.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat