Program


I. Budapest Légtornafesztivál Karika és Tissue elődöntő

I. Budapest Légtornafesztivál Karika és Tissue elődöntő

Az I. Budapest Légtorna Fesztivál 2022. március 19-én és 20-án kerül megrendezésre a Fővárosi Nagycirkuszban. A program csúcspontja a Gálaest, mely során a hazai sztárvilág nagyjainak légtorna produkciói csodálhatók meg.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 19. szombat, 8:30

Az I. Budapest Légtorna Fesztivált a Hortobágyi Károly-díjas artistaművész, illetve a Magyar Légtornász Egyesület alapító elnöke, Vincze Tünde szervezi, amely magában foglal egy bajnokságot, ami a selejtezőt és a döntőt követően ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul. Március 19-én a selejtező, március 20-án pedig a döntő zajlik majd. Az egyéni, páros és szinkron versenyzők Junior I., II., Felnőtt I., II. és Szenior kategóriában indulnak, karika, silk és freestyle versenyszámokkal. A program másik csúcspontja a Gálaest, mely során a hazai sztárvilág nagyjainak légtorna produkciói csodálhatók meg. Fellép többek között Köllő Babett, Kiss Endi, Szandi, Oláh Gergő, Kollányi Zsuzsi, Baronits Gábor, Wolf Kati, Szabó Ádám, Pásztor Anna, Árpa Attila és Hevesi Tamás is. A sztárok mellett képviseltetik magukat a Vincze Tünde artisták, a Bajnokság aranyérmes tissue- és karikapárosa is.

A közönséget egyéb különleges programok is várják: lehetőségük lesz kipróbálni a légtornász eszközöket, megismerhetik az ország különböző pontjairól érkező légtorna centrumokat, továbbá az érdeklődőket egész napos elfoglaltságok várják a Fővárosi Nagycirkusz épületében és az előtte lévő téren.

A rangos szakmai zsűri székében Maureen Endresz, Berki Krisztián, dr. Kalmár Zsuzsa, Kristóf Krisztián, Juronics Tamás, Murainé Szakáts Ildikó, Szlavkovszki Zsolt, Vági Bence, valamint Tokár József foglalnak helyet.

A Légtorna Fesztivál szombati és vasárnapi eseményére váltott belépő a versenyprogram megtekintésére jogosít.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat