Program


II. Budapest Légtorna Fesztivál-Gála

II. Budapest Légtorna Fesztivál-Gála

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 24. vasárnap, 19:00

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál! A rendezvényt ezúttal is a Hortobágyi Károly-díjas artistaművész, illetve a Magyar Légtornász Egyesület alapító elnöke, Vincze Tünde szervezi.

Mi várható a 2 napos fesztiválon? Légtorna Bajnokság, Ünnepélyes eredményhirdetés, illetve a Best of Hungary Légtorna Gála. Március 23-án, szombaton a Karika, Silk és Hammock Bajnoksága, majd március 24-én, vasárnap a Freestyle kategória Bajnoksága zajlik majd a Fővárosi Nagycirkuszban.

Zsűri, aki dönteni fog a légtornász versenyzők helyezéséről: Aurelia Cats, Kovács Gábor Dénes, Berki Krisztián, Kristóf Krisztián, Szlavkovszki Zsolt, Murainé Szakáts Ildikó, Fekete Péter, Teszák Mariann és Túri Lajos. Az esemény fővédnöke Ancsin László lesz, a Zsűri elnökének pozícióját pedig idén is Maureen Endresz veszi fel. A zsűri döntése alapján nem csak az arany-, ezüst- és bronzérmeseket díjazzuk, de különdíjban részesítünk további 11 versenyzőt is. A sportesemény házigazdája Dénes Tamás lesz. A Bajnokság Ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul, melyet szintén Dénes Tamás vezet, illetve csatlakozik hozzá Köllő Babett is.

Március 24-én, vasárnap kerül sor a Best of Hungary Légtorna Gálára, melynek házigazdája Köllő Babett és Maka Gyula lesz. Gyula évekig elengedhetetlen arca volt a Fővárosi Nagycirkusznak, így a hangulat garantált lesz!

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

zenés játék két részben

Ajánló


A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat