Program


II. Hírös Gasztroszínház Gála

II. Hírös Gasztroszínház Gála

Fodor Dávid színész, az improvizáció egyik mestere, egy igazán különleges, Amerikából hozott színházi formával lep meg minket. 7 színész, 5 történetet hoz létre a nézők segítségével, majd a jelenetek megtekintése után a nézőkön fog állni, hogy mely történeteket és ezáltal melyik színészeket engedik továbbjátszani az előadás során.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 27. péntek, 18:00

Immár 6. évadját indította el 2019 őszén a Hírös Gasztroszínház. Az elmúlt években folyamatos fejlődés és országos terjeszkedés jellemezte a magánszínház tevékenységét, sok szép emlékkel és óriási tapsokkal.
 
Szeretnénk  a mögöttünk álló sok munkát közösen megünnepelni, továbbá meghálálni közönségünknek, hogy rendszeres látogatói előadásainknak. Éppen ezért megrendezzük a II.Hírös Gasztroszínház Karácsonyi Gálát.

Az előadásról:
Fodor Dávid színész, az improvizáció egyik mestere, egy igazán különleges, Amerikából hozott színházi formával lep meg minket. 7 színész, 5 történetet hoz létre a nézők segítségével, majd a jelenetek megtekintése után a  nézőkön fog állni, hogy mely történeteket és ezáltal melyik színészeket engedik továbbjátszani az előadás során. Akit kiszavaznak, annak a történetét nem folytatjuk, a színészt- aki főszereplője volt a sztorinak-, pedig a többi történet mellékszereplőjeként láthatjuk a későbbiekben. A második felvonás végére kiderül, hogy a nézők kit választanak a legizgalmasabbnak, és hogy kinek a története zárja az estét.
 
Az est színészei:
BATA ÉVA
TOLNAI HELLA
BONCSÉR SÁRA LUCA
PALKOVITS NÓRA
KOVÁCS VANESSZA
BÁRNAI PÉTER
FODOR DÁVID
 
Zenész:  OZORAI GÁBOR

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat