Program


Illényi Katica koncertje - "Nyár, tangó, szerelem"

Illényi Katica koncertje - "Nyár, tangó, szerelem"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 15. hétfő, 20:30

Illényi Katica koncertje

„Nyár, tangó, szerelem”


Különleges zenei műsorral lép a közönség elé Illényi Katica, Liszt-és Artisjus díjas előadóművész, Magyarország Érdemes Művésze, a Magyar Művészeti Akadémia köztestületi tagja.
A változatos program budapesti premiere a Vajdahunyadvár színpadán kerül bemutatásra. Helyet kapnak benne francia dallamok és argentin tangók,  hazai- és világslágerek egyaránt.  Nem maradhat ki a komolyzene és a swing sem a nyáresti előadáson.
Illényi Katica ezen a koncerten is bemutatja a theremin nevű hangszert, amelyet nem kell megérinteni a megszólaltatásához.

Az est sztárvendége Bencsik Andrea. Szenvedélyes flamenco tánca kifejezi a szerelem mélységeit és megfoghatatlanságát.


Illényi Katica - ének, hegedű, theremin

Közreműködik:

Bencsik Andrea - flamenco tánc
Pintér Tibor - gitár
Marosi Zoltán  - harmonika
Sárkány Sándor - nagybőgő
Csizi László - dobok

 

Illés János - gitár 

2019. július 15. 20:30 (esőnap július 16. 20:30)

 

Ajánlatunk


Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat