Program


Impulzív Lélekmelegítők – Dr. Almási Kitti - Hogyan álljunk ki magunkért?

Impulzív Lélekmelegítők – Dr. Almási Kitti - Hogyan álljunk ki magunkért?

Előadásában Dr. Almási Kitti az asszertív kommunikáció, a határszabás és a verbális önvédelem technikáiba vezeti be a közönséget - a tőle megszokott közérthető, gyakorlatias és humoros stílusban.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 22. péntek, 18:00

Impulzív Lélekmelegítők 15.
Dr. Almási Kitti - Hogyan álljunk ki magunkért? - Önbecsülés, határszabás, verbális önvédelem

Természetes igényünk, hogy tisztelettel, megbecsüléssel bánjanak velünk, azonban ez igen gyakran nem teljesül. Sokan kénytelenek elszenvedni mások bántó, megalázó viselkedését, és élik meg, hogy semmibe veszik őket.
Egyesek csöndben eltűrik a rossz bánásmódot, mert tehetetlennek érzik magukat, mások kemény ellentámadásba lendülnek, amivel talán meg tudják védeni az érdekeiket, de közben a légkör fokozatosan megromlik, és ha van, folyamatossá válik az érzelmi eltávolodás.
Mit tehetünk ilyenkor? Megtanulhatunk asszertíven fellépni ezekben a helyzetekben. Kiállni önmagunkért, védeni az érdekeinket, de közben a másik ember érzéseit, viselkedésének mozgatórugóit, valamint a kapcsolat érdekeit is figyelembe venni. Ezáltal nemcsak a közérzetünk lesz jobb, de önbecsülésünk és a kapcsolataink is megerősödnek és akár kilátástalannak tűnő, elmérgesedni készülő helyzeteket is visszafordíthatunk.

Előadásában Dr. Almási Kitti az asszertív kommunikáció, a határszabás és a verbális önvédelem technikáiba vezeti be a közönséget - a tőle megszokott közérthető, gyakorlatias és humoros stílusban.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat