Program


Irodalmi-Pszichológia beszélgetés sorozat-Jakobovits Kitti

Irodalmi-Pszichológia beszélgetés sorozat-Jakobovits Kitti

Mi az az irodalomterápia és mi nem az? Mit kezd a pszichológus a szövegekkel, és hogyan lehet terápiás az olvasás? Jakobovits Kittivel beszélgetünk arról, miről is szól az irodalom és a pszichológia kapcsolata, hogyan gondolkodhatunk pszichológusszemmel a könyvekről, és persze magáról az Irodalomterápia című könyvről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 27. szerda, 19:00

Irodalmi-Pszichológia beszélgetés sorozat - Jakobovits Kitti

Jakobovits Kitti pszichológus és irodalomterapeuta tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pszichológia szakán és a Pécsi Tudományegyetem Biblioterapeuta szakirányú továbbképzésén végezte. A Magyar Irodalomterápiás Társaság tagja. Első könyve idén nyáron jelent meg Irodalomterápia - A könyvespolcod pszichológusszemmel címmel.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise Meitner osztrák-svéd fizikus. Nyolc éve nem látták egymást. Akkor menekült a tudós nő zsidó származása miatt Svédországba. Előtte harminc évig a legközelebbi munkatársak és a legbizalmasabb barátok voltak Berlinben. Az atommaghasadás felfedezése fűződik a nevükhöz. Csakhogy a Nobel-díjat ezért az eredményért 1944-ben Hahnnak ítélték oda...

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat