Program


Ismerős Arcok koncert

Ismerős Arcok koncert

Az Ismerős Arcok zenekar nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja az egyetemes magyar kultúra szeretetének fontosságát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 7. szombat, 21:00

Ismerős arcok koncert

Az Ismerős Arcok zenekar 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenei életben. Rendszeres szövegírói-zeneszerzői munkájával, nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja az egyetemes magyar kultúra szeretetének fontosságát. A jelenkor divatzenei irányzatának alternatívájaként kínálja azt a – kizárólag az Ismerős Arcokra jellemző izgalmas és magával ragadó – zenei hangzást és az egyedi tartalommal bíró gondolatokat, amely kiemeli az együttest a kortárs magyar rockzene táborából.

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a zenés/táncos rendezvényekre kizárólag oltási igazolvánnyal lehet belépni.
A 18 éven aluliak csak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be a rendezvény helyszínére.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat