Program


IV. Roma Fesztivál - Látlak

IV. Roma Fesztivál - Látlak

A történet egy kistestű ragadozóról szól, aki a föld alatt él otthonában, amit saját maga épített. A célja, hogy megvédje magát a világtól, annak vélt és valós veszélyeitől, de ennek révén el is zárja magát a külvilágtól, és a biztonságot nyújtó odú saját félelmeinek börtönévé válik.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 19. hétfő, 19:30

IV. Roma Fesztivál - Látlak
a berlini Rroma Akt produkciója
Franz Kafka: Az odú c. novellája alapján

A történet egy kistestű ragadozóról szól, aki a föld alatt él otthonában, amit saját maga épített. A célja, hogy megvédje magát a világtól, annak vélt és valós veszélyeitől, de ennek révén el is zárja magát a külvilágtól, és a biztonságot nyújtó odú saját félelmeinek börtönévé válik. A berlini Rroma Act társulat előadása egyfajta paródia a bezárkózó nemzetállamokról és a polgárságról.

Német nyelven, magyar szinkrontolmácsolással, angol felirattal, az előadást követően közönségtalálkozó az alkotókkal.

Közreműködők: Estera Stan, Nebojša Marković, Slaviša Marković

Az előadás hossza: kb. 60 perc

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat