Program


Ivan & The Parazol - Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár 2019 / CAFe 2019

Ivan & The Parazol - Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár 2019 / CAFe 2019

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 10. csütörtök, 20:30

Négy napra újra az irodalom központja lesz a Várkert Bazár. Az olvasók megismerhetik a magyar és világirodalom újdonságait, és kedvükre válogathatnak az egyetlen őszi könyvvásáron, melyen negyven kiadó mutatja be legfrissebb könyveit.

David Bowie-nak legendás könyvtára volt. A zenész jelentős hatást gyakorolt az Ivan & The Parazol legutóbbi, Exotic Post Traumatic című lemezére, amely a holland Butler Records kiadásában jelent meg. A zenére az irodalom is óriási hatással van, ezért megkértük a zenekart, mutassa meg a képzeletbeli könyvtárát. Történetmesélés és koncert, amelyből az is kiderül, hogyan hatott a Mester és Margarita a zenekarra. Egyszeri, különleges koncert színészvendégekkel, egy megidézett könyvtárral és persze a kedvelt Parazol-dalokkal.

A Kultúrkombinát Kft.-vel közös program.

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat