Program


JátechTér Budapest

JátechTér Budapest

Interaktív kiállításunkon az elmúlt 40 év összes említésre méltó konzolja és játéka játszható, képcsöves televíziókon figyelve, régi fotelekben gubbasztva, de a legújabb generációs játékgépek is várják az e-sportra, FPS-ekre és battle royale-ra kiéhezett játékosokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 31. szerda, 12:00

JátechTér – gyerekszoba nem csak gyerekeknek

Az ország legteljesebb játékkonzol-gyűjteménye invitálja a videójátékok szerelmeseit egy kiadós technikatörténelmi kalandozásra. Mindent a kéznek, nem csak a szemnek: interaktív kiállításunkon az elmúlt 40 év összes említésre méltó konzolja és játéka játszható, képcsöves televíziókon figyelve, régi fotelekben gubbasztva, de a legújabb generációs játékgépek is várják az e-sportra, FPS-ekre és battle royale-ra kiéhezett játékosokat. Egyenként több ezer klasszikus játékot kínáló, saját fejlesztésű arcade-játékgépeink és virtuális flippereink teszik teljéssé a játéktermi varázslatot. A korszak szórakoztatóelektronikai berendezései is működőképes környezetben várják az időutazókat – lemezjátszók, videómagnók, filmvetítők, analóg fényképezőgépek: használati tárgyak, nem csak díszek!

Megtekinthető: 2022. június 15-ig szerdától vasárnapig 10-től 18 óráig,

utána június 16-tól szeptember 1-ig szerdától vasárnapig 12-től 20 óráig.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

performansz - részvételi akció – koncert

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat