Program


Játszótér
2

Játszótér

Az ifjúságnak kedvez a GG Tánc Eger idei stúdiószínpadi produkciója: a társulat egy interaktív mesevarázslattal készül a gyermekek számára, melynek bemutató előadását a fesztivál keretein belül láthatja majd a közönség.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 22. szerda, 15:00

JÁTSZÓTÉR
(játék-szín-tér)
táncmese

Hat évvel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal indult, és a 2018/2019- es évadban hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Stúdiószínházi Táncfesztivál Egerben. Programsorozatunkkal évről-évre házhoz szeretnénk vinni az északkelet magyarországi régió táncszerető közönsége számára elsősorban hazai táncpaletta aktuális alkotásait.
A stúdiószínpad adottságaiból, jellegéből fakadóan műfajilag a kortárs tánc dominál rendezvényünk repertoárjában, azonban folyamatosan egy nyitott, stílusát tekintve széles skálán mozgó fesztiválprogram kialakítására törekszünk. Teret adunk a néptánc bázisú előadások, a táncszínházi alkotások, illetve a nagyobb balett- együttesek számára, s igyekszünk megmutatni a hasonló kondíciók között működő tánctagozatok munkáit is.
Szeretnénk a táncot kedvelő közönség igényeit minél szélesebb körben kielégíteni, a táncművészetet egyre inkább ismertté és kedvelté tenni, új nézőket - hangsúlyozottan a gyermekeket és fiatalokat is - becsalogatni a nézőtérre, megismertetni velük a tánc nyelvét, hogy később a táncot értő és kedvelő, színházlátogató felnőttekké váljanak. Az ifjúságnak kedvez a GG Tánc Eger idei stúdiószínpadi produkciója: a társulat egy interaktív mesevarázslattal készül a gyermekek számára, melynek bemutató előadását a fesztivál keretein belül láthatja majd a közönség.
Programsorozatunkból nem csupán a közönség profitálhat: saját, illetve a fesztiválon résztvevő vendég-táncművészeink számára egyaránt szakmai fejlődést jelent. Ez az egyedülálló kezdeményezés országos szinten ez az egyetlen, stúdiószínházi produkciókra fókuszáló, professzionális táncesemény.



LAURA: NOVÁK LAURA
ANYUKA: KELEMEN DOROTTYA
APUKA:  EMŐDI ATTILA
SÁRGA: TÓTH KAROLINA
ZÖLD: TÖRTELI NADIN
KÉK: JONI ÖSTERLUND
PIROS: RAYCO LECUONA SUAREZ
FEKETE: ROVÓ VIRÁG

Díszlet-jelmez koncepció: TOPOLÁNSZKY TAMÁS
Szcenika: ENGLER IMRE, FODOR ZSOLT
Jelmez kivitelezés: KOVÁCS TÍMEA
Zene: BARTÓK BÉLA MONTÁZS
Zenei munkatárs: XXX
Dramaturg: HALASI DÁNIEL
Ügyelő: KISS ALEXANDRA
Koreográfus-asszisztens: KELEMEN DOROTTYA
Koreográfus:
TOPOLÁNSZKY TAMÁS
Harangozó Gyula-díjas

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat