Program


Jazzation: Végre koncert!

Jazzation: Végre koncert!

Az öt énekes alkotta formáció évről évre a legrangosabb acappella versenyek nagydíjával tér haza Magyarországra: virtuóz feldolgozásaik és saját szerzeményeik itthon és külföldön egyaránt óriási sikert aratnak.  több

“Pest megér egy estet”

A Jazzation Pesterzsébeten

Az öt énekes alkotta formáció évről évre a legrangosabb acappella versenyek nagydíjával tér haza Magyarországra: virtuóz feldolgozásaik és saját szerzeményeik itthon és külföldön egyaránt óriási sikert aratnak.

A csapat 2013-ban Grazban, 2014-ben Pinerolóban, 2015-ben Lipcsében nyert nemzetközi acappella versenyt, 2015-ben Lipcsében és 2016-ban az USA-beli Független Zenei Díjak a közönségdíjat is elnyerve. 2017-ben A Dal műsorában a legjobb 4 közé jutott a döntőben az együttes Fall Like Rain című dala, 2019-ben a dániai Aarhusben Észak-Európa legnagyobb vokális fesztiváljának versenyén nyertek első helyezést.

A pesterzsébeti koncert műsorába jazz sztenderdek és vokális világzenei gyöngyszemek mellett az együttes a huszadik század első felének magyar sanzonkincséből is válogat - de a feldolgozások mellett ezen az estén hallhatóak lesznek a legkiválóbb hazai komponisták által kifejezetten a Jazzation számára készített eredeti szerzemények is.

Jazzation: Várallyay Katus, Bolyki Sára, Kanizsa Gina, Fábián Attila, Homor Máté
Helyfoglalás érkezési sorrendben

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene egyik ikonja tizenharmadik budapesti nagykoncertjére készül 2021. október…

John Williams: Star wars Előad és vezényel: Hollerung Gábor


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat