Program


Jazzgenerációk - három korosztály egy színpadon

Jazzgenerációk - három korosztály egy színpadon

A Jazzgenerációk célja emléket állítani hazánk kiemelkedő jazz-alapító művészeinek, és színpadra vinni a kor ikonikus művészeit, a középgeneráció aktív jazz zenészeit és a most tanuló új generációt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 4. csütörtök, 19:00

Jazzgenerációk - három korosztály egy színpadon

Az interaktív előadás beszélgetésekkel, háttérben vetítéssel, kortörténeti áttekintéssel mutatja be a műfaj hazai alapítóit és annak zenei utódjait. Az exkluzív előadás a most 30 éves Magyar Jazz Szövetség méltó évzáró eseménye.

Fellépő művészek:
Berki Tamás, Pocsai Krisztina, Kőszegi Imre, Bordás József, Bágyi Balázs, Balogh Zoltán, Horváth Plútó József, Gudics Martin, Csuhaj-Barna Tibor, László Attila, Balogh Roland, Ungár István, Borbély Mihály, Friedrich Károly, Schreck Ferenc, Fekete-Kovács Kornél, Koós-Hutás Áron, Antal Tibor, Berkes Balázs, Deseő Csaba

Az előadás művészeti vezetője:
Bordás József,
Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett dob-művész.

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a karzatra történő jegyvásárlás esetén vegyék figyelembe, hogy a széksorok közötti távolság minimum 17- maximum 24 cm.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat