Program


Jazzliget-Szűcs Gabi-Piano Songs

Jazzliget-Szűcs Gabi-Piano Songs

Szűcs Gabi Piano Songs
Egy pazar, füstös hang – egy igazi díva





 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 12. péntek, 19:30

Szűcs Gabi Fonogram-díjas, Emerton-díjas énekesnő és zenekara a hagyományos swing zene, a klasszikus ’30-as, ’40-es évek szórakoztató muzsikájának egyik legjobb hazai tolmácsolói. A műsor már számos alkalommal mutatkozott be nagy fesztiválszínpadokon, a MÜPÁban, városi fesztiválokon és rendezvényeken is.

A zenekar a jazz-élet legkiválóbb zenészeiből áll.

Szűcs Gabi a legendás Cotton Club Singers együttesben énekelt, ebben a formációban számos hazai és külföldi díjat nyertek. Szólókarrierjét nagy fesztiválfellépések, szólólemezek és Fonogram-díj kíséri.

A kisebb klubokban PIANO SONGS című műsorával lép fel, ahol a meghittebb, bensőségesebb atmoszférát a zongora-ének duó garantálja.

Meghitt, csendesebb felállás a „Piano Songs”, ahol Pataj György zongoristával a klasszikus swing zene legismertebb dalait játsszák el. Inspiráló, egymásra figyelő, virtuóz, elmélyült zene. A zongora és az alt női hang csengése együtt csodás élmény.

Szűcs Gabi a hazai zenei élet különleges hangú előadója, aki több műfajban is kiemelkedőt alkotott közel 20 éves pályafutása során. Egyedi, füstös hangja a swing és a jazz irányába terelte, de otthonosan mozog a pop és a soul műfajában is. Angolul és magyarul, saját dalokat vagy sztenderdeket énekel, jellegzetes alt hangja, szenvedélyes előadásmódja meghatározó alakjává tette a hazai zenei életnek.

Nőiesség, humor, lendület: ez párosul az erős színpadi jelenléttel.

„ Nem emlékszem a pillanatra, amikor eldöntöttem énekesnő leszek. Egész életem efelé vitt, a színpadra, ahol szórakoztathatok, ahol kitárhatom a szívemet, ahol nő leszek, ahol a legjobbat hozhatom ki önmagamból. Ahol szeretek és szeretnek. A hangomon keresztül, a zenén keresztül.”
A Cotton Club Singers együttes alapító tagjaként 14 évig a zenekar tagja volt, 2007-ben kivált az énekegyüttesből. A váltás egy új zenei világ felfedezését, és művészi személyiségének kibontakoztatását jelenti, szólókarrierje során sokszínű és változatos zenei útra lépett.



 

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat