Program


JAZZY FESZTIVÁL 2018 - BRIAN CULBERTSON

JAZZY FESZTIVÁL 2018 - BRIAN CULBERTSON

Jazzy Fesztivál 2018! A 90.9 Jazzy Rádió ismét elhozza a jazz és funk sztárjait!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 6. szombat, 19:00

A Jazzy Fesztivál keretében, október 6-án fellép napjaink legismertebb, Amerika egyik legnépszerűbb és legfunkybb jazz zongoristája Brian Culbertson!

Előttünk, bemelegítésképpen fellép Barabás Lőrinc és kvartettje, akik különleges jazz hangulatot varázsolnak a színpadra.

Ha még nem vette meg a jegyét az október 5-i Jazzy Fesztiválra, most tegye meg, hiszen október 5-én fellép Al McKay és az Earth Wind and Fire Experience, akik megszólaltatják legendás slágereiket: September, Boogie Wonderland, Fantasy, csak hogy a legismertebbeket említsük. Bemelegítésképpen az Earth Wind and Fire előzenekara a zseniális Sárik Péter Trió és két aranytorkú szólistája Szőke Nikoletta és Luiza Zan.

Jazzy Fesztivál – Stílusos és szenvedélyes koncertek 2018-ban is!

 

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat