Program


Aktuális előadások 

Jeff Mills a 80-as évek elején a detroiti underground világából indult, ma már mozitermekben, galériákban és olyan múzeumokban is találkozhatunk zenéjével, mint a párizsi Louvre. Nem kérdés tehát, hogy az elektronikus tánczene úttörője igazi legendává vált.

Egyik legizgalmasabb projektjét az afrobeat meghatározó alkotójával, a nigériai dobossal, Tony Allennel és Jean-Phi Daryval együtt hozta létre. Tony Allen 2020-ban bekövetkezett halála után az eredeti koncepciót folytatva a tablavirtuóz Prabhu Edouard csatlakozott a Tomorrow Comes The Harvest zenei világához. A trió muzsikája az ismeretlen felfedezéséről, a különleges hangok és ritmusok kereszteződéséről, az improvizációról és a művészi átlényegülésről szól.

 

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat