Program


Aktuális előadások




A zene szeretete, a ritmus magával ragadó ereje mindnyájunkban zsigerileg ott van. A legkisebb babák kellemes zenére, altatóra alszanak el a legjobban. 

Az egy éves gyermek, amint zenét hall, ritmusosan mozog, „táncol”, tapsol, és ami a legfontosabb: mosolyog! Ezt az eredendő kapcsolatot idővel hajlamosak vagyunk elfelejteni. Mi ezt szeretnénk fenntartani a legkisebbekben, és felidézni az idősebbekben.

A játékszín Házimuzsika estje új formát ölt, és átköltözik a Nagyszínház Nézőtéri Társalgójába. Várjuk a nagymamákat unokástul, szülőket gyerekestül, fiatalokat barátostul.
Lesz kvartett, kvintett, duett, trió és egyéb hangszeres csoportosulás, nem ragaszkodunk a formához. Célunk a zene megismertetése és a hangszerek bemutatása rendhagyó módon, egy kicsit beszélgetve egy kicsit muzsikálva egy kicsit énekelve. Van egy olyan hangszer is a világon, amelyik mindenkiben benne van, ez a hangszálunk.

Célunk a zene megismertetése és megszerettetése, a Miskolci Nemzeti Színház Zenekarának tagjai szívesen látjuk Önöket egy zenés délelőttre, ahol minden korosztály megtalálja a neki megfelelő zenét és elfogyaszt velünk együtt egy csésze kakaót, melyre mindenki vendégünk.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat