Program


Kakaómese: Így neveld a sárkányodat 2.

Kakaómese: Így neveld a sárkányodat 2.

Öt éve, hogy Hablaty, a viking fiú összebarátkozott egy sérült sárkánnyal, örökre megváltoztatva ezzel Hibbant-sziget lakónak életét. A két régi ellenség, a vikingek és a sárkányok immár békésen élnek egymás mellett. Amíg Astrid, Takonypóc meg a többiek sárkányversenyekkel múlatják az időt, Hablaty és sárkánya meghódítja az eget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 16. vasárnap, 10:00

Így neveld a sárkányodat 2. (amerikai családi animációs film, 105 perc, 2014)

Öt éve, hogy Hablaty, a viking fiú összebarátkozott egy sérült sárkánnyal, örökre megváltoztatva ezzel Hibbant-sziget lakónak életét. A két régi ellenség, a vikingek és a sárkányok immár békésen élnek egymás mellett. Amíg Astrid, Takonypóc meg a többiek sárkányversenyekkel múlatják az időt, Hablaty és sárkánya meghódítja az eget. Egyre magasabbra és messzebb merészkednek,
olyan tájakra jutnak, ahol nem járt még viking. Így fedezik fel a titkos jégbarlangot, melyben idomítatlan sárkányok tanyáznak.

KAKAÓMESE GYEREKEKNEK
A vetített rajzfilmekhez kapcsolódóan minden vasárnap a mese ihlette kézműves foglalkozás – bábkészítés, drámajáték, festés, animálás – várja a gyerekeket az Egyboglya Alapítvány alkotóival. Készítsd el, és vidd haza magaddal a mesét!

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat