Program


Kamarás Iván: Egy újabb fess pesti este.

Kamarás Iván: Egy újabb fess pesti este.

Az EGY ÚJABB FESS PESTI ESTE nem egy hagyományos színész koncert, a hatalmas sikerrel játszott Egy fess pesti este új fejezete. A ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi a magyar fimgyártás aranykorát idézik: Meseautó, a Kicsit Szomorkás a hangulatom, az Odavagyok magért, a Villa Negra, a Fogj egy sétapálcát, a Mindig az a perc és így tovább.  több

Kamarás Iván: EGY ÚJABB FESS PESTI ESTE
2020. július 18. (szombat) 20:00
Városmajori Szabadtéri Színpad

KAMARÁS IVÁN korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze. Hiteles művész, akinek kiváló szakmai kvalitása, országos ismertséggel párosul.

Jászai Mari-díjas színész, aki prózai és filmszerepei mellett, számos zenés darab főszerepét is játszotta már az ország vezető színházainak színpadán.

Az EGY ÚJABB FESS PESTI ESTE nem egy hagyományos színész koncert, a hatalmas sikerrel játszott Egy fess pesti este új fejezete.
A ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi a magyar fimgyártás aranykorát idézik, olyan közönségkedvencekkel, mint a Meseautó, a Kicsit Szomorkás a hangulatom, az Odavagyok magért, a Villa Negra, a Fogj egy sétapálcát, a Mindig az a perc és így tovább.

A dalok a múltba repítenek ugyan, de az Egy FESS BAND kiváló zenészei leporolják azokat, gypsy-swing és dixieland lüktetést adva, de eredeti szépségüket megőrizve. Kamarás Iván pedig a dalok között sok-sok kulisszattitkot árul el a kor legnagyobbjairól. Olyan titkokat, amelyeket egyetlen életrajzi könyvben sem olvashattunk, a színészöltözők és művészbüfék
féltett kincseit. Mindezt sok humorral, így az este jelmondata: nevetés, könny, sóhaj és egyebek…
Kiváló szórakozás és sok újdonásggal teli este azoknak is, akik már voltak Egy fess pesti este koncerten, és azoknak is, akik még nem. Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többeknek kiemelten ajánlott.

Vendégművészek: Ónodi Eszter és Oroszlán Szonja

Zenekar:
 
Duka Laci-hegedű  (a nemzetközi Roby Lakatos Hegedűverseny első helyezettje!)
Adamecz József-dob
Molnár Péter-nagybőgő
Lakatos Vilmos-gitár
Kökény László-gitár
Cséki Kálmán-zongora

Fúvós szekció:
Vázsonyi János-szaxofon
Bér Zsolt- trombita
Murad Abbas-pozan

Producer: Stern Éva

Ajánló


Népszerű, vidám, könnyed muzsikával köszöntjük a nyarat és a napsütést és egyúttal búcsúztatjuk…

Horgas Eszter és Falusi Mariann visszatérő fellépői a Városmajori Szabadtéri Színpadnak. A karantént…

A Szegedi Szabadtéri Játékok műsorát a 2021-es évad végén egy igazi klasszikus musical-legenda…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat