Program


Kamarás Iván koncert - EGY FESS PESTI ESTE

Kamarás Iván koncert - EGY FESS PESTI ESTE

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 24. kedd, 19:00

Kamarás Iván koncert

EGY FESS PESTI ESTE

 

Kamarás Iván korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze. Hiteles művész, akinek kiváló szakmai kvalitása országos ismertséggel párosul. Jászai Mari-díjas színész, aki prózai és filmszerepei mellett, számos zenés darab főszerepét is játszotta már az ország vezető színházainak színpadán.

Az Egy fess pesti este nem egy hagyományos színész koncert. A '20-’60-as évek lüktető, magyar dalai és filmzenéi a magyar filmgyártás aranykorát idézik meg olyan közönségkedvencekkel, mint a Meseautó, a Kicsit Szomorkás a hangulatom, a Villa Negra, a Fogj egy sétapálcát, Mindig az a perc és így tovább. 

A Fess Band kiváló zenészei gypsy-swing és dixieland lüktetést adnak a daloknak, megőrizve azok eredeti hangulatát, Kamarás Iván pedig a dalok között sok-sok kulisszatitkot árul el a kor legnagyobbjairól. Színészöltözők és művészbüfék adomakincseit, olyan titkokat, amelyeket egyetlen életrajzi könyvben sem olvashattunk. A művészek mindez sok humorral tetézik, így az este jelmondata: nevetés, könny, sóhaj és egyebek… Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többeknek kiemelten ajánlott.

A 23. Zsidó Kulturális Fesztiválról bővebb információk itt.

(A Fesztivál a Broadway Event és a BZSH közös szervezése.)

 

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk! 

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

zenés átirat két részben

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat