Program


Káprázat Zrt. - Badár Tamás önálló estje

Káprázat Zrt. - Badár Tamás önálló estje

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 9. szombat, 19:30

Badár Tamás:

Két hatalmas tehetség egy családban! Két reflektorfényre született ember! Kár lenne tovább beszélni Angelina Jolie-ról és Brad Pitt-ről, amikor itt a két Badár, különösen a família fiatalabbik tagja. Tamás, aki képes volt kilépni apja árnyékából, annál is inkább, mivel jóval magasabb nála. A kis Badár túlfejlesztette apja szószaporító képességét, Ő némán is tud nagy dolgokat létrehozni a semmiből, pusztán a kezével, mivel bűvész. Tamás nem cserélte fel az iskolapadot a színpaddal, hiszen még egyetemre jár, de már a vérében van a humor és a szórakoztatás. A pimaszul fiatal előadó több, mint tizenkét éve fejleszti kézügyességét, amelyet nem csak a baráti körben, hanem a szakmán belül is megszerzett több hazai és nemzetközi bűvészverseny díjai is bizonyítanak. Számtalan világ és Európa bajnokkal áll pertuban, mesterével pedig “csak” barátok.
Önálló fellépésein részben saját trükkjeivel kergeti az őrületbe nézőit, sőt néha az apját is, amikor a két LaBadár egyszerre áll a színpadon. Ilyenkor a profizmus megduplázódik... (nála van két ász és az apjánál egy sem).
Persze Ő is igazi fiatal, a szórakoztatás mellett a szórakozást sem veti meg. Mindene a mozi. Kedvenc filmjeit szó szerint tudja az elejétől a végéig és ez nem trükk!

 

Az előadás időtartama kb. 75 perc, 1 szünettel.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat