Program


Karácsonyi koncert

Karácsonyi koncert

Az Artisjusdíjas énekesnő saját dalai mellett felcsendülnek méltán népszerű Cserháti Zsuzsa slágerek a zenekar tagjainak hangszerelésében, és a nagy klasszikusok, többek között Aretha Franklin, Ray Charles, Natalie Cole, Gershwin örökzöldjei.

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra karácsonyi koncertje

Tóth Vera a 2003/2004-es Megasztár győzteseként vált Magyarország egyik legnépszerűbb és legkeresettebb énekesévé. 2012-ben került kapcsolatba a BJO-val, számos közös koncertjük bizonyítja, egy újabb sikertörténet indult útjára. Az Artisjusdíjas énekesnő saját dalai mellett felcsendülnek méltán népszerű Cserháti Zsuzsa slágerek a zenekar tagjainak hangszerelésében, és a nagy klasszikusok, többek között Aretha Franklin, Ray Charles, Natalie Cole, Gershwin örökzöldjei.

A Budapest Jazz Orchestra Magyarország legnépszerűbb big band-je. Vezetője Kollmann Gábor szaxofon művész, aki 2012 óta tagja a James Morrison által vezetett Schagerl All Stars big band-nek, valamint a Magyar Jazz Szövetség alelnöke. Vezetésével a Budapest Jazz Orchestra számos sikeres évet tudhat maga mögött. A zenekar évek óta világszínvonalon mutatja be nem csak a korabeli swing zenét, hanem a jazz szinte összes válfaját. A BJO majd minden tagja diplomás jazz zenész, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen zenei stílust képesek legyenek magas színvonalon előadni. Az 1998-ban megalakult Budapest Jazz Orchestra nagy áttörést jelentett a hazai jazz-élet számára.

Szaxofon – Kollmann Gábor, ifj. Ludányi Tamás, Csejtei Ákos, Zana Zoltán, Varga György
Harsona – Schreck Ferenc, Skerlecz Gábor, Frolov Ákos, Nagy Viktor Dániel
Trombita – Tulkán Péter, Magyar Ferenc, Koós-Hutás Áron, Pecze Balázs
Zongora – Juhász Attila
Gitár – Birta Miklós
Bőgő – Hárs Viktor
Dob – Serei Dániel

Előadás ideje: 90 perc

Ajánló


A színész-pár színpadra álmodja egy népszerű Pagony könyv szereplőit és elmeséli történetüket.

A Tündértánc - Nővarázs című cirkuszi műsor 2020. szeptemberig lesz látható Budapesten a…

Székely Csaba: Bányavirág tragikomédia egy részben


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat