Program


Karácsonyi Ritmusok BOGGIE-val és a Danubia Ütőegyüttessel - Ünnep a Budavári Palotanegyedben

Karácsonyi Ritmusok BOGGIE-val és a Danubia Ütőegyüttessel - Ünnep a Budavári Palotanegyedben

Advent második vasárnapján Magyarország egyik vezető szimfonikus zenekara, az Óbudai Danubia Zenekar ütősei adnak felejthetetlen koncertet a népszerű énekessel, Csemer Boglárkával, BOGGIE-val a Lovardában. Csatlakozz hozzájuk egy felejthetetlen zenei utazásra! Az ünnepi esten csodálatos adventi és karácsonyi dalok csendülnek fel de BOGGIE legnagyobb slágerei is hallhatók majd, gyönyörű sanzonok és ütőhangszeres zeneművek társaságában, egyedi hangszerelésben.  több

Aktuális előadások



A zenészek szerint az est fénypontja az lesz, amikor a nézőkkel közösen énekelnek és varázsolnak velük ünnepet a szívekbe.

VIP sabrage és warm up szolgáltatás

 

Élvezd a koncert előtti pillanatokat egy kis kényeztetéssel a Főőrség éttermében!

A csomag tartalma:

• 2 pohár pezsgőt vagy 100% rostos üdítőt

• ínycsiklandó sajt-sonka tál

• látvány sabrage pezsgőbontás

• hely foglalása a koncert teremben

Mi az a sabrage?

A francia hadseregben szolgáló huszárok híresek voltak bátorságukról és különleges megjelenésükről. A sabrage ebben a környezetben alakult ki, a huszárok technikája később fontos eseményeken és katonai ünnepségeken is elterjedt. A sabrage egy hagyományos pezsgőbontási módszer, amely során egy speciális sabrage karddal vagy pengével vágják le a pezsgő/champagne palack nyakát. Ez a gyakorlat eredetileg a francia huszárok között vált népszerűvé a 19. században látványossága és eleganciája miatt.

Találkozási pont: Főőrség Étterem és Kávéház, bejárat, 17:30!

Ajánló


A Pénzügyőr Zenekar az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékérre tartott ünnepi koncertjét fúvós hangszerelésben elhangzó klasszikusok és modern klasszikusok fémjelzik.

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

A legendás Nagy Generáció tagjai közül Zorán az egyetlen, aki minden évben országjáró körútra indul, a turné, mint létforma továbbra…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat